Chocoladepasta

Ik weet het, ik heb iets met chocolade 🙂 . Haha, ik ben vast niet de enige.

Hierbij twee versies van chocoladepasta. Ik eet het bijvoorbeeld op oerpannenkoekjes, kastanjecrackers of ik doop er partjes appel of peer in.


Chocopasta versie 1
 
Auteur:
Ingrediënten
  • ½ banaan
  • ½ avocado
  • 1 eetlepel cacao (bij voorkeur rauwe cacao)
  • 1 theelepel geraspte kokos (optioneel)
Bereidingswijze
  1. Prak de banaan en avocado samen tot een gladde pasta.
  2. Voeg de cacao en kokos toe en roer alles door elkaar.

 
Chocopasta versie 2
 
Auteur:
Ingrediënten
  • ½ avocado
  • 1 eetlepel cacao (bij voorkeur rauwe cacao)
  • 1 theelepel kokosbloesemsuiker of honing (koud geslingerd)
  • 1 theelepel gemalen amandelen of amandelpasta
Bereidingswijze
  1. Prak de avocado tot een gladde pasta.
  2. Voeg de cacao, kokosbloesemsuiker en gemalen noten toe en roer alles door elkaar. Klaar!

Zomerse gazpacho
Carbonara fans opgelet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.