Chocoladepasta
Ik weet het, ik heb iets met chocolade 🙂 . Haha, ik ben vast niet de enige.
Hierbij twee versies van chocoladepasta. Ik eet het bijvoorbeeld op oerpannenkoekjes, kastanjecrackers of ik doop er partjes appel of peer in.
- ½ banaan
- ½ avocado
- 1 eetlepel cacao (bij voorkeur rauwe cacao)
- 1 theelepel geraspte kokos (optioneel)
- Prak de banaan en avocado samen tot een gladde pasta.
- Voeg de cacao en kokos toe en roer alles door elkaar.
Â
- ½ avocado
- 1 eetlepel cacao (bij voorkeur rauwe cacao)
- 1 theelepel kokosbloesemsuiker of honing (koud geslingerd)
- 1 theelepel gemalen amandelen of amandelpasta
- Prak de avocado tot een gladde pasta.
- Voeg de cacao, kokosbloesemsuiker en gemalen noten toe en roer alles door elkaar. Klaar!