Consulten

Consulten

Je kunt zowel via de mail (oervoeding@live.nl) als telefonisch (06-47170981) een afspraak met mij maken. Zodra we een afspraak hebben ingepland stel ik een persoonlijke vragenlijst voor je op, zodat ik mij uitgebreid kan voorbereiden op het consult.

Consulten zijn ook mogelijk via Skype

 

Intake en behandeling

Tijdens de intake nemen we samen uitgebreid de gezondheidssituatie door. We kijken niet alleen naar de huidige stand van zaken, de focus ligt vooral op het ontstaan en de ontwikkeling van eventuele klachten die tot de huidige situatie geleid hebben. Op die manier gaan we terug naar de oorsprong, vanuit waar we naar een oplossing gaan werken. Gezondheid ontstaat op die manier vanuit de basis, waardoor het niet een kwestie is van symptomen bestrijden, maar problemen oplossen en preventief werken met het oog op de toekomst. Na afloop van de intake stel ik een uitgebreid persoonlijk behandelplan op.

Mijn adviezen en behandelplan zijn gebaseerd op interventies op het gebied van voeding, lifestyle (waaronder beweging, slaap, ritmes herstellen) en waar nodig orthomoleculaire suppletie.

 

Vervolgconsulten

Tijdens vervolgconsulten monitoren we de voortgang en indien nodig stellen we het behandelplan bij of gaan we verder naar de vervolgstappen in de behandeling.

 

Tarieven

  • Intake consult (±1,5 uur incl. anamnese en behandelplan) – 90 euro*
  • Vervolgconsult (± 1 uur) – 85 euro*
  • Kort consult (± 30 minuten)  – 45 euro*

* Inclusief 21% BTW