Saffraanbroodjes
Auteur: Marjolijn
Personen: 12
- 2 bakbananen (bij voorkeur groen/geel of groen/geel met wat zwarte vlekken)
- 8 saffraandraadjes
- 100 gram tapioca meel
- 30 gram palmolie, kokosolie of roomboter
- 1 theelepel bakpoeder
- ¼ theelepel zout]
- 1 ei
- Verwijder de schil van de bakbananen en pureer met de saffraan samen in een sterke blender of food processor.
- Voeg overige ingrediënten toe en mix tot een dik glad beslag (dit kan enkele minuten duren, het beslag moet echt glad zijn, zie bovenstaande foto)
- Verdeel het deeg over 12 muffin vormpjes.
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Bak de broodjes in 20 gaar en licht bruin.
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/saffraanbroodjes/
3.4.3176