Bananenwrap
 
 
Auteur:
: Dessert of ontbijt
Ingrediënten
  • 1 bakbanaan
  • 1 banaan
  • 1 eetlepel arrowroot of 1 theelepel gelatinepoeder (Great Lakes)
  • 1 eetlepel kokosolie of roomboter
  • 1 à 2 theelepels verse gember, fijn geraspt
  • 1 theelepel kaneel
  • snufje kruidnagelpoeder (optioneel)
Bereidingswijze
  1. Pureer alle ingrediënten in een blender of met de staafmixer tot een glad beslag. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en giet het beslag op het bakpapier.
  2. Strijk het beslag uit tot een dunne egale laag (ca. 3 mm dik).
  3. Verwarm de oven voor op 175 graden en bak de wrap ca. 25 minuten in het midden van de oven.
  4. Laat de wrap afkoelen op het bakpapier en laat vervolgens enkele uren opstijven in de koelkast. Trek dan pas voorzichtig het bakpapier los.
  5. Beleg de wrap naar wens en rol op (of niet ;-) )
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/bananenwrap/