Krentenbolletjes
 
 
Auteur:
Personen: 12
Ingrediënten
  • 2 bakbananen (geel-bruine)
  • 100 gram tapiocameel
  • 30 gram kokosolie
  • ½ theelepel bicarbonaat + ½ theelepel wijnsteenzuur òf 1 theelepel wijnsteenbakpoeder
  • ¼ theelepel fijn zeezout
  • 1 ei
  • 50 gram rozijnen
  • 2 theelepels kaneel
  • rasp vd schil van 1 sinaasappel (optioneel)
Bereidingswijze
  1. Pureer de bakbananen tot een gladde mousse.
  2. Mix er tapioca en kokosolie door en vervolgens bakpoeder, zout, ei, kaneel en sinaasappelrasp.
  3. Meng goed door elkaar en roer er op het laatst voorzichtig de rozijnen door.
  4. Verdeel het deeg over 12 ingevette muffinvormpjes.
  5. Bak in ca. 20 - 25 minuten gaar in een voorverwarmde oven (175°C).
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/krentenbolletjes/