Receptenruil - kombucha pudding
 
 
Ontstaan uit het recept voor Kombucha snoepjes van de Voedzame keuken
Auteur:
Personen: 4
Ingrediƫnten
  • 250 ml kombucha of kokoswater
  • sap en rasp van 1 sinaasappel (optioneel)
  • 4 eetlepels gelatine
  • 250 gram mango (schoongemaakt)
  • 250 ml kokosmelk
  • evt. water
Bereidingswijze
  1. Meng de kokosmelk met de gelatine. Laat een minuut staan.
  2. Verwarm de kokosmelk en blijf roeren tot de gelatine is opgelost. Zet het vuur uit en laat iets afkoelen.
  3. Laat de kokosmelk opstijven in de koelkast (enkele uren).
  4. Pureer vlak voor het serveren de opgesteven kokosmelk met de mango met de kombucha (of kokoswater) en sinaasappelsap en -rasp met een staafmixer of blender, voeg evt. wat extra kokosmelk of water toe als de pudding nog te dik is.
  5. Pureer/klop tot de mousse luchtig is.
  6. Serveer direct
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/kombucha-pudding/