Kokoslinten
- 75 gram kokosrasp
- 1 Ć 2 theelepels vloeibare honing (naar smaak)
- rasp van 1 sinaasappel (bio!) of ½ - 1 theelepel matchapoeder
- 1 eetlepel gelatinepoeder (= 15 ml of net iets meer)
- 90 ml kokend water
- Meng kokosrasp met sinaasappelrasp en honing
- Los in een apart kommetje de gelatine op in het kokende water en roer goed door.
- Meng gelatinewater door de kokosrasp.
- Spreid kokosmengsel uit om een snijdplank of bakplaat bekleed met bakpapier.
- Dek af met een tweede vel bakpapier en rol met een deegroller het kokosmengsel zo dun mogelijk uit.
- Zet de kokosplak met bakplaat en al in de koelkast en laat min 1 uur opstijven
- Verwijder het bakpapier en snijd de dunne kokosplak in linten of andere vormpjes
- Gekoeld enkele dagen houdbaar.
Zin in een andere smaakvariant? Zie bovenstaande tekst voor suggesties.
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/kokossnack/
3.2.2925