Kokoslinten
 
 
Auteur:
Ingrediƫnten
  • 75 gram kokosrasp
  • 1 Ć  2 theelepels vloeibare honing (naar smaak)
  • rasp van 1 sinaasappel (bio!) of ½ - 1 theelepel matchapoeder
  • 1 eetlepel gelatinepoeder (= 15 ml of net iets meer)
  • 90 ml kokend water
Bereidingswijze
  1. Meng kokosrasp met sinaasappelrasp en honing
  2. Los in een apart kommetje de gelatine op in het kokende water en roer goed door.
  3. Meng gelatinewater door de kokosrasp.
  4. Spreid kokosmengsel uit om een snijdplank of bakplaat bekleed met bakpapier.
  5. Dek af met een tweede vel bakpapier en rol met een deegroller het kokosmengsel zo dun mogelijk uit.
  6. Zet de kokosplak met bakplaat en al in de koelkast en laat min 1 uur opstijven
  7. Verwijder het bakpapier en snijd de dunne kokosplak in linten of andere vormpjes
  8. Gekoeld enkele dagen houdbaar.
Notities
Zin in een andere smaakvariant? Zie bovenstaande tekst voor suggesties.
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/kokossnack/