Paleo ovenpannenkoek
 
 
Paleo ovenpannenkoek
Auteur:
Personen: 2
Ingredi├źnten
  • 2 bakbananen
  • 35 gram kokosolie
  • 6 eieren
  • 1 afgestreken theelepel wijnsteenbakpoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • snufje zeezout
  • ½ theelepel vanille extract (optioneel)
  • 1 mango, geschild en in stukjes of reepjes
  • extra kokosolie om bakvorm in te vetten
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 175┬║C.
  2. Schil de bakbananen. Pureer de geschilde bakbananen samen met de kokosolie in een keukenmachine of blender. Voeg de eieren, bakpoeder, kaneel, zout en evt. vanille toe en meng goed door het bananenbeslag.
  3. Giet het beslag in een ingevette taartvorm of lasagne schaal (ca. 30 x 20 cm). Verdeel de mangostukjes over de taart. Plaats de pannenkoek in de voorverwarmde oven. Bak de ovenpannenkoek gaar in ca. 25 minuten.
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/paleo-ovenpannenkoek/