Tijgerbroodjes
 
 
Auteur:
Ingredi├źnten
  • 2 eieren
  • 3 eetlepels appelpuree, zoete aardappelpuree of bijv. geprakte banaan
  • 1 eetlepel kokosolie of ghee, op kamertemperatuur of licht gesmolten
  • 1 eetlepel water
  • 50 gram tijgernotenmeel
  • 1 eetlepel kokosmeel
  • 1 eetlepel arrowroot
  • 1 theelepel bakpoeder
  • snufje zout
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 175┬░C.
  2. Meng in een grote kom eieren, appelpuree, kokosolie en water.
  3. Zeef er vervolgens chufameel, kokosmeel, arrowroot, bakpoeder en zout over en meng tot een glad beslag.
  4. Verdeel het beslag over 5 ingevette ramekins of muffinvormpjes.
  5. Bak de broodjes in ca. 20 minuten gaar en luchtig.
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/tijgerbroodjes/