Appeltaart met bakbananenmeel
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 8
Ingredi├źnten
  • 50 gram ghee of kokosolie, zacht
  • 2 eetlepels ahorn, honing of kokosbloesemsuiker (als je van zoetigheid houdt, ik laat het zelf weg)
  • 4 eieren
  • 75 ml kokosmelk
  • 75 gram bakbananenmeel
  • ½ theel. bakpoeder
  • snufje zout
  • 2 theelepels kaneel
  • 3 grote appels
Bereidingswijze
  1. Schil de appels en snijd in dunne plakjes
  2. Verdeel de appel of de bodem van een taartvorm en verdeel hier de helft van de kaneel en 1 eetl. ahorn overheen.
  3. Verwarm de oven voor op 175┬░C.
  4. Meng in een beslagkom de ghee, 1 eetl. ahorn, eieren en kokosmelk door elkaar
  5. Voeg bananenmeel, bakpoeder, resterende kaneel en zout toe en door goed door elkaar.
  6. Verdeel het beslag over de appels.
  7. Bak de taart in de voorverwarmde oven in ca. 30 minuten gaar.
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/appeltaart-met-bakbananenmeel/