Choco-gember koekjes
 
 
Auteur:
Ingrediënten
Bereidingswijze
  1. Pureer/prak de bananen en meng de overige ingrediënten er door.
  2. Laat het deeg ca. 10 minuten rusten in de koelkast zodat het minder plakkerig is. Voeg eventueel wat extra kokosmeel toe als het deeg alsnog te veel plakt.
  3. Vorm van het deeg kleine balletjes en duw deze plat tot dunne koekjes (ca. 0,5 cm dikte). Proef het deeg en voeg indien gewenst naar smaak nog wat extra gember, cacao of vanille toe.
  4. Verwarm de oven voor op 175ºC en bak de koekjes ca. 15 minuten.
  5. Deze zachte koekjes kun je prima bewaren in de vriezer en zijn zo ontdooid voor direct gebruik.
Notities
Deze zachte koekjes kun je prima bewaren in de vriezer en zijn zo ontdooid voor direct gebruik.
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/choco-gember-koekjes/