Zoetzure saus
 
 
Super eenvoudig te maken deze overheerlijke zoetzure saus. Lekker bij vis, gevogelte, vlees, omelet, groente, schaaldieren
Auteur:
Ingrediƫnten
  • 1 teen knoflook
  • 30 ml water
  • 45 ml ongezoete ketchup (deze bijvoorbeeld)
  • 30 ml coconut aminos
  • ¼ theel. gemberpoeder
Garnering
  • verse chili peper
  • lente ui
Bereidingswijze
  1. Pel de knoflook. Plet het teentje en hak zo fijn mogelijk
  2. Breng water met knoflook zachtjes aan de kook
  3. Voeg ketchup, coconut aminos en gemberpoeder toe.
  4. Laat zachtjes doorwarmen
  5. Serveer over je favoriete stukje vlees, vis, gevogelte, omelet of roerbakgroente
  6. Garneer met lente ui en chilipeperringetjes
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/zoetzure-saus/