Paleo advocaat
 
 
Paleo Advocaat 4 - 6 porties
Auteur:
Personen: 4 - 6
Ingrediƫnten
Bereidingswijze
  1. Klop in een glazen of metalen schaal de eieren, honing, brandewijn en vanille essence met een garde tot een gladde saus.
  2. Breng in een pan een laagje water tegen de kook en hang de schaal met het eiermengsel in de pan (zo dat de schaal het water niet raakt). Verwarm het eimengsel boven het warme water onder voortdurend kloppen tot het eimengsel dik wordt (dat duurt enkele minuutjes). Let op dat de advocaat niet gaat koken, anders gaat deze schiften.
  3. Haal de schaal van de pan met heet water en plaats in grote kom met koud water. Blijf kloppen tot de advocaat iets is afgekoeld, om te voorkomen dat je roerei krijgt. Voeg eventueel enkele eetlepels kokosmelk toe om de advocaat iets te verdunnen.
  4. Giet de advocaat in een schone weckpot of fles en bewaar tot gebruik in de koelkast.
  5. Serveer als aperitief of bijvoorbeeld als nagerecht met een beetje kokosslagroom.
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/paleo-advocaat/