Biscuit basisbeslag
 
 
Auteur:
Ingrediënten
  • 100 gram kastanjemeel
  • 50 gram cacao
  • 2 eetl. arrowroot
  • 1 rijpe banaan
  • 50 gram kokosolie (of ghee)
  • evt. 1 eetl. ahornsiroop (voor de zoetekauw)
  • 6 eieren
  • snufje zout
  • 1 theel. bakpoeder
  • snufje vanillepoeder of theel. vanille extract
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Pureer in de keukenmachine de banaan met de kokosolie.
  3. Voeg de overige ingrediënten toe en mix tot een glad en luchtig beslag.
  4. Schep het beslag in de gewenste vorm en zet in de oven
  5. Bak muffins in ca. 23 min. gaar en een taartbodem in ca. 35 - 40 min.
  6. Laat afkoelen serveer of laat je creativiteit maar stromen.
Notities
Ik kan je alvast verklappen dat ze de volgende dag nog lekkerder zijn ;-)
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/biscuit/