Biscuit basisbeslag
- 100 gram kastanjemeel
- 50 gram cacao
- 2 eetl. arrowroot
- 1 rijpe banaan
- 50 gram kokosolie (of ghee)
- evt. 1 eetl. ahornsiroop (voor de zoetekauw)
- 6 eieren
- snufje zout
- 1 theel. bakpoeder
- snufje vanillepoeder of theel. vanille extract
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Pureer in de keukenmachine de banaan met de kokosolie.
- Voeg de overige ingrediënten toe en mix tot een glad en luchtig beslag.
- Schep het beslag in de gewenste vorm en zet in de oven
- Bak muffins in ca. 23 min. gaar en een taartbodem in ca. 35 - 40 min.
- Laat afkoelen serveer of laat je creativiteit maar stromen.
Ik kan je alvast verklappen dat ze de volgende dag nog lekkerder zijn ;-)
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/biscuit/
3.4.3176