Rabarber cobbler
 
 
Auteur:
Ingrediënten
Bereidingswijze
  1. Was de rabarber en snijd deze in plakjes (ca. ½ cm breed).
  2. Schil de appels of de mango en snijd deze in kleine blokjes.
  3. Breng de rabarber, appel/mango gember en 2 eetlepels water aan de kook en laat dit ca. 5 min. zachtjes pruttelen, tot de rabarber zacht is. Zet het vuur uit.
  4. Roer de arrowroot los in een kommetje met 1 eetlepel water en meng dit door de rabarber.
  5. Meng in een kom of keukenmachine kokosmeel, banaan, kokosolie, honing, vanille, bakpoeder, zout en kaneel door elkaar.
  6. Voeg vervolgens de eieren toe en mix nogmaals.
  7. Verwarm de oven voor op ca. 170 graden Celsius.
  8. Vul een bakvorm met de rabarbercompote en schep hier lepels van het plakkerige deeg/beslag op. Zorg dat het deeg enigszins verdeeld is over de rabarber, maar roer het niet echt door elkaar.
  9. Bak de rabarbercobbler in ca. 30 -35 minuten gaar.
Recipe by Oerspronkelijk at https://www.oerspronkelijk.nl/rabarber-cobbler/